Trecator prin viata altora


“Poți duce o viaţă palpitantă după ce ai ajuns într-un cărucior cu rotile? De fapt două cărucioare, din care privirile lui Pol şi ale Doinei trec într-o mişcare cinematografică, de traveling, peste mai multe vieţi de fiecare. O poveste de dragoste ca un carusel trăznit. Întâlnire-despărţire-regăsire şi… ? Veţi vedea. Doar pregătiţi-vă să vă sară inima din piept. Urmează un ospăţ al trăirilor cu sare şi piper, umor sec, englezesc şi autoironie. Cum ajunge la Psihiatrie femeia care seamănă cu Greta Garbo şi ce-l trezeşte din morţi pe bărbatul care înainte de a fi paralizat e părăsit de trei neveste? În orice situație, dacă îți păstrezi umorul, viața poate fi amuzantă pentru că te răscoleşte, te intrigă, îți aduce în cale personaje savuroase şi momente memorabile. Trecerea prin viața proprie și implicit a altora nu e liniară. E un roller coaster. Şi să vă ţineţi bine când ajungeţi la un capitol din apropierea sfârşitului. O să treceţi prin agonie si extaz, o să râdeţi şi-o să plângeţi în câteva pagini, o să vă enervaţi şi o să răsuflaţi uşuraţi. Totul în acelaşi timp.”

Cartea Danielei Rainov, cartea pe care TREBUIE s-o cititi anul acesta! Anumiti cititori au declarat ca au contractat virusul “nu-ma-lasa-din-mâna-pâna-nu-citesti-ultimul-cuvânt”! Deh! unii sunt mai sensibili la aer rece, la curent, iar altii la cuvinte 🙂 Si ce altceva mai e posibil?

Cititorii de limba româna, o pot cumpara în versiune imprimata, cu dedicatie din partea scriitoarei, pe care o puteti contacta prin email. Versiunea Kindle va fi disponibila luna aceasta. Pentru a fi informati imediat, va invitam sa dati Like la pagina cartii.

Doriti sa faceti un cadou scriitoarei? Lasati un comentariu!

Lectura placuta!

Dan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s